O’NEILL – Online winterkleding

oneill-online-kledingO’NEILL – Online Winterwear

O’Neill begon aanvankelijk met één surf shop (winkel voor surfbenodigdheden) vanuit zijn garage aan de Great Highway in San Francisco, vlakbij zijn favoriete surflocatie. Toen hij in 1959 verhuisde naar Santa Cruz, opende hij daar een tweede verkooppunt. Deze locaties zouden uiteindelijk uitgroeien tot een wereldwijd bedrijf in wetsuits, surf- en strandkleding, schoeisel, surfbenodigdheden en andere kleding die zijn naam draagt. Tegen het einde van de jaren 2000 kwam de merknaam O’Neill – ondergebracht in LIPCO – in handen van de Europese “WE Group”. Sindsdien opereert O’Neill Inc. vanuit hoofdkantoren in Santa Cruz, Luxemburg en Warmond.

O’NEILL – Levering en betaling voorwaarden

STANDAARD LEVERING

Wij leveren de volgende dag als je op maandag t/m vrijdag voor 14:00 uur besteld. Bestellingen na 14:00 uur worden twee dagen later geleverd, behalve bestellingen na 14:00 uur op vrijdag die worden op dinsdag geleverd.

Voor Nederland en België geldt er een verzendingskost van € 3,50

Betaalmogelijkheden 

  • VISA
  • Mastercard/American Express
  • Maestro
  • Paypal
  • iDEAL

RETOURVOORWAARDEN

Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, stuur het dan binnen 14 dagen naar ons terug. Wij zullen het artikel vergoeden tegen de prijs waarvoor je het hebt gekocht.
Om de bestelling te retourneren is het nodig om je bestelgeschiedenis te activeren via de online retourpagina
Als je je complete order retourneert zullen de verzendkosten volledig worden gerestitueerd. Als er maar een deel van de order wordt geretourneerd dan worden de verzendkosten niet gerestitueerd.