Kiabi – Mode aan kleine prijzen

Kiabi online shoppenKiabi – online kleding

Kiabi is afkomstig uit Frankrijk, waar in 1978 de eerste winkel werd geopend. De oprichter is Patrick Mulliez, een van de vele bekende leden van de Franse familie . Zo is hij een broer van Gérard Mulliez, de oprichter van Auchan. Ook winkelketens als Boulanger en Decathlon behoren tot de familie. Kiabi verkoopt kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s en heeft ook zwangerschapskleding, schoenen en accessoires als tassen en sieraden in het assortiment.

Kiabi telt inmiddels zo’n vijfhonderd filialen in tien landen en een omzet van 1,8 miljard euro, en wil de omzet tegen 2021 verdubbeld hebben. De winkel is te vergelijken met Primark. Kiabi levert kleding voor iedereen aan spotprijzen.

3-4 werkdagen levertijd

20%

€3.95 verzendkosten

20%

Veilig betalen

100%

betalende retour

20%

Veel betaalmogelijkheden

100%

Kiabi – Levering en betaling voorwaarden

STANDAARD LEVERING

De standaar levering bij u thuis wordt verzorgd door DHL Parcel. U kan natuurlijk ook op een ander adres laten leveren, zoals uw werk, indien dit gewenst is. Bij het afronden van de bestelling kan men een verzendkost van € 3.95 verwachten. Het pakje zal binnen de 3-4 werkdagen toekomen op het ingevulde adres.

Indien de levering 10 dagen na het vervallen van de voorziene afleverdatum nog niet is geleverd, heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren. De bedragen die u hebt betaald zullen zo snel mogelijk worden teruggestort en dat uiterlijk 30 dagen na de annulering, met uitzondering van schadevergoedingen. U hoeft dit alleen maar schriftelijk bij ons aan te vragen (per post of e-mail op het adres klantenservice@kiabi.nl).

Betaalmogelijkheden 

  • VISA
  • Mastercard/American Express
  • Maestro
  • Paypal
  • iDEAL

RETOURVOORWAARDEN

Bij Kiabi heeft u 30 dagen vanaf het moment waarop u de bestelling ontvangen heeft om uw artikelen terug te sturen (deze 30 dagen zijn inclusief het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen)*
*zie het artikel ‘terugzendingen en terugbetalen’ in onze algemene voorwaarden.

De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van de gekozen retourmethode

Om beroep te doen op je retourrecht moet je een formulier downloaden van hun website en dit invullen en opsturen.

Kiabi werkt met een “Tevreden of geld terug” policy