Achteraf Betalen Nederland

achteraf betalen

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zo beschermen wij jou als consument, dat is wel zo prettig.

Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je een betaaloverzicht per e-mail. Deze kan je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. Dat is zorgeloos online winkelen zonder verplicht account. Betalingsverkeer is niets anders dan het uitwisselen van bepaalde informatie. Het zal daarom ook niet lang meer duren voordat ze de AfterPay App lanceren!

Winkels met Afterpay

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8.0."

Afterpay managerMeer opties voor de klant

Ik betaal alleen voor wat ik wil houden. Als ik iets retour stuur, hoef ik niet meer achter mijn geld aan te zitten.

BramNiet achter geld aanzitten

Ik vind het handig en een veilig idee dat je pas betaalt nadat je je bestelling hebt ontvangen.

FemmaVeilige betaling!
Shop met Afterpay
achteraf betalen IDeal

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt voor het betalen van energierekeningen, giften aan goede doelen, opwaarderen van beltegoeden, betalen van gemeentebelastingen, verkeersboetes, etc…

iDEAL is een verzameling technische afspraken tussen banken en transactieverwerkers. iDEAL is op grond van deze technische afspraken naadloos geïntegreerd in het internetbankieren van de banken.

.

Winkels met IDeal

IDeals is echt wel handig

TimoMakkelijker betalen kan niet

Alle winkels waar ik online shop hebben iDEAL!
Ik hoef dus niet meer te kiezen, het bestaat overal.

FarisBestaat overal!

Voor mij is het makkelijker, voor de klant ook - Win-Win

WinkeleigenaarMakkelijker voor de klant
Shop met IDeal

 Winkels met iDEAL & Afterpay opties

Eerst kopen en pas later betalen, het concept is al langer gekend. Voor de digitale eeuw gebeurde dit nog het vaakste door met VISA of kredietkaart aan te kopen. Nu, online, is het nog steeds mogelijk om producten op krediet te kopen. Toch zijn er verschillende alternatieven opgedoken. Paypall, iDeal, Afterpay, Klarna, Accept-giro en andere mogelijkheden van betalen.

De twee populairste manieren van Achteraf betalen in Nederland zijn Afterpay en iDeal. De dagen van overschrijvingen met accept-giro beginnen stillaan te verdwijnen. Afterpay en iDeal zijn beide concepten die de klanten toelaat op een later tijdstip te betalen. Dit is mogelijk ZONDER krediet aan te vragen! Let wel op, niet betalen kan resulteren in een deurwaarder. Koop dus niet zonder betalen!

Kies een categorie