GANT – Online Kleding

gant-online-kleding-kopenGANT – Online Casual chique kleding

Bernard Gantmacher kwam in 1914 aan in New York City als Joodse immigrant uit Oekraïne. Gantmacher was tewerkgesteld bij een kledingfabriek om hemdskragen te naaien, terwijl hij studeerde voor apotheker. Na de terugkeer van zijn militaire dienst tijdens de Eerste Wereldoorlog, richtte Gantmacher de Par-Ex Shirt Company op samen met zakenpartner, Morris Shapiro. Het GANT-merk werd in april 1949 gelanceerd. In 1968 verkochten de Gant-broers het bedrijf aan Consolidated Foods, maar ze bleven in het bedrijf. In 1971 lanceerden ze de eerste collectie met sportkleding en in 1974 kwam daar ook het Rugger-merk bij.

In 1995 verwierf Phillips-Van Heusen het Gant-merk in de Verenigde Staten van de failliete fabrikant van sportkleding, Crystal Brands, Inc. Gant opende in 1997 haar eerste winkel in de Verenigde Staten. Phillips-Van Heusen verkocht Gant in 1999 aan Pyramid Sportswear in Zweden voor $71 miljoen. Gant werd vervolgens een globaal merk dankzij de aankoop door Pyramid Sportswear, wat Gant Piramide Aktiebolag werd. In de lente van 2006 werd Gant een beursgenoteerd bedrijf op de O-lijst van de beurs van Stockholm totdat het op 20 maart 2008 werd geschrapt toen het bedrijf werd overgenomen door de Zwitserse detailhandelgroep Maus Frères.

GANT – Levering en betaling voorwaarden

STANDAARD LEVERING

GANT verstuurt je bestelling via DPD. Je betaalt geen verzendkosten bij bestellingen boven €50. Bij bestellingen onder de €50 betaal je €3,95 verzendkosten. Als je een bestelling plaatst op werkdagen, maandag tot en met vrijdag, kun je over het algemeen rekening houden met een levertijd van 3-5 werkdagen. Bestellingen die je in het weekend of op (officiële) feestdagen plaatst, verwerken wij op de eerstvolgende werkdag.

Betaalmogelijkheden 

  • VISA
  • Mastercard/American Express
  • Maestro
  • Paypal

RETOURVOORWAARDEN

Je kan bestelde artikelen binnen 30 dagen na ontvangst (14 dagen voor afgeprijsde artikelen) gratis retourneren, echter uitsluitend indien:

  • de artikelen niet gewassen, aangepast of beschadigd zijn;
  • de artikelen zich in een toestand bevinden die overeenkomt met normaal ‘pasgebruik’ – zoals je in een reguliere winkel zou passen;
  • de artikelen zijn verpakt in originele verpakking;
  • de artikelen zijn voorzien van eventueel meegeleverde kleerhangers en kledinghoezen;
  • alle originele hangtags/kaartjes nog aan het artikel bevestigd zijn.