Superdry – Online Shoppen

superdry kopen onlineSuperdry – Online fashion

Superdry is een Britse merk kledij voor mannen en vrouwen die al 12 jaar bestaat. Deze merk is ontstaan na een reis naar Tokyo in 2003. Van daar dat de Japanse tekens vandaan komen. James Holder en Julian Dunkerton zijn de ontwerpers van Superdry. Bij het ontstaan was deze het doel om mannen kleren te verkopen, sinds 2007 hebben ze besloten om ook vrouwen kleren te verkopen. De eerst winkel werd in 2004 geopend in Londen. Superdry maakte geen reclame, maar een jack gedragen door bekende mensen werd er sindsdien groeide het bedrijf. Ze hebben 515 winkels in 46 verschillende landen. Superdry is een groot succes.

Superdry verkoopt zowel spullen voor mannen, vrouwen als ook voor kinderen. Ze verkopen zowel kleren, schoenen, kledingaccessoires, accessoires als uitrustingen.

Superdry – Online webshop – Levering en betaling voorwaarden

48-uurs levering in NL

1-2 dagen levertijd

Superdry probeert je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Producten op voorraad nemen gemiddeld 1 tot 2 dagen voor ze aan je deur staan. Op de betaalpagina krijg je een geschatte bezorgtijd te zien. Bezorgtijden zijn afhankelijk van de geselecteerde bezorgdienst en de bestemming van je bestelling.

Het distributiemagazijn bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk. Het volledige adres is: The Duke, Wellington Road, Burton-On-Trent DE14 2AB, Engeland

Verzendingskosten

Ze bieden gratis bezorging aan voor bestellingen die worden bezorgd in Nederland of België.
Voor bezorging naar bepaalde andere landen kunnen bezorgkosten in rekening worden gebracht. Dit zal worden aangegeven bij het totaal bedrag in de check-out, nadat het bezorgadres is ingevuld.

Betaalmogelijkheden

Voor online bestellingen die in Nederland of België worden bezorgd, accepteren we betalingen via: MasterCard, Visa, American Express, PayPal, Afterpay, iDeal en bankoverschrijving. Voor sommige landen bieden we alternatieve betaalmethoden, die tijdens de betaalprocedure worden weergegeven.

Retourneren

Ons winkelretourbeleid hangt af van de winkel waar het artikel is gekocht. Neem rechtstreeks contact op met de winkel voor hulp met je retour. De algemene voorwaarden staan op je bonnetje.

Online bestelde artikelen worden vaak zonder prijskaartje verzonden. Dit heeft geen invloed op je rechten om ze binnen 28 dagen na bezorging te retourneren.

Bekendste concurrenten

sooco-online-schoenen-kopen

Voor 20u = Morgen in huis
Gratis levering 
(van €50)

Nu Bezoeken

jd-sneakers-kopen

Gratis Ruilen & retourner
1-2 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

spartoo

Gratis Ruilen & retourner
1-5 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

2-5 leverdagen
Gratis levering*

Nu Bezoeken