JD Sports – Online Trainers & sneakers

jd-sport sneakers-kopenJD Sports – Online sportfashion

JD Sports staat voor de initialen van de oprichters, John & David. In 1981 richtte ze een winkel op in Bury. Nadien in Manchester om zo uit te breiden over het hele Verenigde Koninkrijk. In 1996 verscheen de winkel op de beurs. Na heel wat succes in de sport industrie was JD Sports de sponsor van verschillende Engelse voetbalclubs.

Tegenwoordig hoeft men niet op zoek te gaan naar een winkel. JD Sports heeft hun volledige gamme online staan voor het internationale publiek. Geniet van goedkope prijzen op de beste sport artikellen. Van sneakers tot trainers en sportkleding. Je vindt er wat voor iedereen.

 

JD Sports – Online webshop – Levering en betaling voorwaarden

Standaard Thuisbezorging

Prijs: € 4 of GRATIS bij bestellingen van meer dan € 75.
Leveringstermijn: binnen de 3-5 werkdagen.

Winkelophaling

Leveringstermijn: Tot 5 dagen
*Prijzen en minimumbedrag voor gratis levering kunnen onderhevig zijn aan verandering bij promotionele aanbiedingen.

24 uur levering

Jammer genoeg is 24-uurslevering nog niet beschikbaar. Je kan wel gebruik maken van de EXPRESS LEVERING dan komt je bestelling binnen de 2 dagen toe. Deze optie kost 12 euro.

Wanneer levert de koerier?

Bestellingen worden bezorgd tussen 8:00 en 17:00, ma-vr (uitgezonderd wettelijke feestdagen).

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, alle leveringen kunnen gevolgd worden via de link die in je verschepings-e-mail vermeld wordt. Mogelijk ontvang je ook e-mails van de koerier op verschillende punten tijdens de reis van je levering.

Betaalmogelijkheden & achteraf betalen

Je hebt de mogelijkheid gekregen om ‘na levering te betalen’, maar het is altijd mogelijk om te betalen met creditcard, pinpas of PayPal, de betalingsopties worden getoond op onze huidige betalingspagina. Als je de keuze hebt voor ‘betaal na levering/ rembours’ dank an je betalen met creditcard of pinpas binnen 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna – Zodra je bestelling is bevestigd, krijg je binnen 2 dagen een e-mail met betalngsinstructies van Klarna. Je hebt dan 14 dagen de tijd om met creditcard ef debitcard te betalen zonder dat het extra geld kost.

Retourneren

Online bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten worden terug gestuurd via je lokale postkantoor. Retourneren via een van onze winkel is gratis. Let op! Bestellingen die met KLARNA betaald zijn kunnen alleen via de post worden geretourneerd!

Online bestellingen kunnen alleen in de winkel worden gertourneerd met het orginele betalings bewijs en de orginele verpakking. Wanneer je ontevreden bent met een product, kan je deze binnen 14 dagen retourneren in een van onze winkels voor een terugbetaling. Te laat voor een terugbetaling? Breng de online bestelling dan binnen 28 dagen terug naar een JD-winkel in Nederland voor een omruiling of ontvang je aankoop bedrag terug in de vorm van een giftcard.