Stradivarius Online Shop

Stradivarius – online Kledingwinkel

Stradivarius is een Spaans merk dat opgericht werd in 1994 als familiebedrijf. Met een nieuw concept in mode richtte zij hun eerste winkel op in Barcelona. Eens Stradivarius de Inditex group in 1999 binnenkwam werd het zwaar uitgebreid.

Tegenwoordig heeft Stradivarius 925 winkels in 62 verschillende landen. Hoewel ze enkel bekend zijn voor vrouwen kleding zijn ze onlangs begonnen met Stradivarius Man. Deze website is al beschikbaar en ook hiervoor komen er fysieke winkels.

Stradivarius – Levering en betaalmogelijkheden

Verzending

De aanlevertijd hangt af van de gekozen methode van verzending. Stuur je het naar huis dan neemt de gemiddelde bestelling 3 tot 5 dagen voor het bij jouw thuis aankomt. De kost hiervoor is €3,95. Uiteraard is het ook mogelijk om een bestelling met spoed te laten leveren. Doe je dit dan kost het wel € 9,95. Je kan je bestelling dan ontvangen binnen de 48uur. Let wel op, dit zijn 2 werkdagen. Doe je je bestelling tijdens de feestdagen dan kan dit wat langer duren.

Retourneren of inruilen

Retourneringen op Stradivarius.com zijn gratis. Artikelen moeten in hetzelfde land geretourneerd worden als waar men ze gekocht heeft. De termijn om een artikel te retourneren op stradivarius.com is een maand vanaf de bevestiging van de zending van je order. In onze fysieke winkels bedraagt de termijn 1 maand vanaf de aankoopdatum.

Voor de retournering zijn de binnen- en buitenetiketten van het kledingstuk noodzakelijk. Het kledingstuk moet zich tevens in dezelfde perfecte staat bevinden als het werd verzonden.

Retourneringen kunnen uitgevoerd worden:
In de winkel: Je kunt de kledingstukken naar alle Stradivarius winkels brengen van hetzelfde land waar je ze online aankocht, behalve Outlet winkels van Stradivarius.
Op een leveringspunt: Je kunt vragen het artikel te retourneren via een postkantoor.

Gratis verzending

Heeft u een bestelling van boven de 75 euro dan wordt deze gratis geleverd. Gaat jouw bedrag tot boven de 85 euro dan kan je rekenen op een express-verzending. Hierbij komt jouw kleding extra snel binnen de 48 uur bij jouw aan. Gaat jouw bestelling onder dit bedrag dan kost de levering je 3,95 euro.

 

Betaalmogelijkheden

  • Debiet en Creditkaarten
  • Paypall
  • Bancontact
  • IN Discount met gift kaarten

Bekendste concurrenten

sooco-online-schoenen-kopen

Voor 20u = Morgen in huis
Gratis levering 
(van €50)

Nu Bezoeken

jd-sneakers-kopen

Gratis Ruilen & retourner
1-2 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

spartoo

Gratis Ruilen & retourner
1-5 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

2-5 leverdagen
Gratis levering*

Nu Bezoeken