Douglas Online Shop

Douglas – Parfum en Cosmetica online

Het bedrijf vindt zijn oorsprong in 1821, toen de parfum- en zeepfabriek J.S. Douglas Söhne werd opgericht in Hamburg. In 1910 werd de eerste Douglas parfumeriewinkel geopend Hamburg. De familie Kreke geeft sinds 1969 leiding aan het bedrijf. In 1976 kwam de vennootschap bekend te staan als Hussel Holding AG en in 1989 veranderde de naam in Douglas Holding AG.

In juni 2015 verkoopt Advent Douglas aan CVC Capital Partners, een Brits investeringsfonds.  De familie Kreke, die al sinds 1969 leiding geeft aan het bedrijf, blijft ook na de overname bij de keten betrokken.Voor de transactie had de familie 20% van de aandelen in handen. CVC ziet groeikansen in Europa, maar is bereid ook in andere regio’s de keten uit te breiden.

Douglas.nl – Levering en betaalmogelijkheden

Vandaag bestellen morgen in huis

De levertijd bedraagt 24 uur bij bestellingen die voor 22:00 uur geplaatst worden, voor aflevering in Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en in België bij bestellingen die geplaatst worden voor 20:30 uur.

Ons bezorgschema voor leveringen in Nederland:

Tijdstip bestellen Voor 22:00 uur Na 22:00 uur
Maandag Levering op dinsdag Levering op woensdag
Dinsdag Levering op woensdag Levering op donderdag
Woensdag Levering op donderdag Levering op vrijdag
Donderdag Levering op vrijdag Levering op zaterdag
Vrijdag Levering op zaterdag Levering op maandag
Zaterdag Levering op maandag Levering op maandag
Zondag Levering op maandag Levering op dinsdag

Het is tevens mogelijk om zelf het gewenste aflevermoment te kiezen. Dit kan tot zeven dagen vooruit, waarbij u kunt kiezen voor levering overdag (9:00 – 14:00 of 15:00 – 18:00), afhankelijk van uw postcodegebied of avondlevering (18:00 – 21:00). De keuze voor een aflevermoment kunt u selecteren in stap 2 van het bestelproces, nadat u uw gewenste afleveradres heeft aangegeven. Voor leveringen in België is het kiezen van een aflevermoment niet mogelijk.

Gratis samples

Uw online voordeel bij Douglas, bij iedere bestelling ontvangt u 2 gratis samples naar keuze! Zo kunt u regelmatig nieuwe producten ontdekken. Ook bieden wij regelmatig de nieuwste geuren aan, zodat u deze als eerste kunt testen.

Samples uitkiezen is heel eenvoudig! Er is een automatisch sample-overzicht dat je ziet bij het afronden van je aankoop. Kies nu 1 of 2 gratis samples en ga verder met de bestelling. De gratis samples worden automatisch aan uw bestelling toegevoegd. Indien een bepaalde sample niet meer voorradig is, wordt deze uiteraard door een gelijkwaardige sample vervangen.

Creditcard

Op de pagina waar u uw bestelling kunt betalen, kunt u gemakkelijk aangeven of u via creditcard of via iDeal wilt betalen.

Betalen met uw creditcard: Wanneer u met uw creditcard wilt betalen, moet u eerst uw type creditcard kiezen. Wij accepteren MasterCard en Visa. Voer eenvoudig uw kaartnummer en controlenummer, de geldigheidsdatum van uw kaart en uw naam in de daarvoor aangewezen velden in. Eventueel wordt u gevraagd een wachtwoord in te voeren.

Veiligheid bij misbruik

In het geval dat iemand fraude probeert te plegen met uw creditcard, informeert u ons snel door een e-mail te sturen naar klantenservice@douglas.nl of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice van maandag t/m vrijdag van 09:30 uur tot 19:00 en zaterdag van 09:30 uur tot 19:00 uur via 0800-8991115.

iDeal

Betalen via iDEAL: Bij iDEAL komt u na de keuze van uw bank binnen bij de online-banking site van uw gekozen bank. Op uw eigen online banking pagina, kunt u de betaling afronden zoals u gewend bent. Op deze manier heeft u dan uw bestelling betaald. Heeft u vragen over iDEAL of wilt u graag via iDEAL betalen, dan kunt contact opnemen met uw eigen bank.

Bancontact

Bancontact is een Belgische betaalmethode die beschikbaar is voor bestellingen met een rekeningadres of afleveradres in België. Wanneer u op Douglas.nl bij het afrekenen de betaalmethode Bancontact selecteert, wordt u automatisch doorgelinkt naar de betaalpagina van Bancontact. Hier kunt u de betaling afronden zoals u gewend bent. Indien u de Bancontact app op uw telefoon heeft geïnstalleerd en uw bankrekening in deze app heeft geregistreerd, kunt u de betaling tevens afronden door met uw telefoon de QR code op het beeldscherm te scannen of door de betaling via de Bancontact app af te ronden. Heeft u vragen over Bancontact, dan kunt contact opnemen met uw eigen bank.

Terugbetalingen

In het geval van een retourzending of een geannuleerde bestelling ontvangt u uw aankoopbedrag binnen enkele dagen terug via de betaalwijze die u bij uw betaling heeft gebruikt. Wanneer u deze bestelling in zijn geheel of gedeeltelijk met een Douglas Giftcard heeft betaald, ontvangt u dit bedrag van ons retour in de vorm van een PDF-giftcard.

Indien de bestelling is geplaatst via het service point in één van onze stores, ontvangt u het aankoopbedrag retour in de vorm van een PDF-giftcard.

Bekendste concurrenten

sooco-online-schoenen-kopen

Voor 20u = Morgen in huis
Gratis levering 
(van €50)

Nu Bezoeken

jd-sneakers-kopen

Gratis Ruilen & retourner
1-2 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

spartoo

Gratis Ruilen & retourner
1-5 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

2-5 leverdagen
Gratis levering*

Nu Bezoeken