Omoda Online Shoppen

Omoda – De online schoenenwinkel

Omoda is een familiebedrijf en wordt aangestuurd door de broers Lourus en Wilhelm Verton. Zij hebben het bedrijf overgenomen van hun vader, Lourus-Jan Verton. Hun diepgewortelde passie voor schoenen is niet zomaar ontstaan, maar wijst terug naar een rijke familiehistorie. De passie voor schoenen werd overgedragen van generatie op generatie en is nog steeds een belangrijke drijfveer achter Omoda.

In 2000 doorging Omoda een hele resem aan veranderingen met als eerste stap een nieuwe naam, een geheel eigen en uniek concept. Met een pakkende naam en een herkenbaar logo maakt Omoda zijn intrede op de schoenenmarkt.

Omoda – een wereldwinkel

In 2007 is Omoda een nieuwe uitdaging aangegaan: de webshop www.omoda.nl. Vanaf dat moment is de grote collectie schoenen ook online te bestellen. Ook in de webshop is de Omoda-stijl doorgevoerd en wordt ernaar gestreefd beste service te bieden aan de klant. De klantenservice is daarom dagelijks bereikbaar en biedt je een luisterend oor voor al je vragen, opmerkingen of klachten. In 2008 zijn wij gestart met de webshop in België en in 2010 met de webshop in Duitsland. In 2012 is de webshop in Frankrijk aan de bestaande online winkels toegevoegd.

In het jaar 2015 gaat Omoda wereldwijd bezorgen met de lancering van Omoda.com.

Omoda – Online webshop – Levering en betaling voorwaarden

Vandaag bestellen morgen in huis

Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. Dit geldt alleen op werkdagen en als de artikelen op voorraad zijn in ons magazijn. Op zaterdag geldt voor 15.00 besteld, maandag in huis. Op zondag besteld, is dinsdag in huis. Check voor de zekerheid de verwachte bezorgdatum bij het artikel op de website of in de shoppingbag. Dit is de juiste bezorgdatum.

Je kan ook laten leveren op eigen tijdstip. Hiervoor moet je kiezen voor PostNL thuisbezorgen een tijd en dag kiezen door te klikken op ‘wijzigen’ en het meest passende moment te kiezen.

Verzendingskosten

Door Club Omoda member te worden betaal je nooit verzendkosten (alleen wanneer je kiest voor een avondlevering). Niet-Club members betalen voor bestellingen met een bedrag lager dan EUR 50 altijd EUR 3,95 verzendkosten. Retourneren is altijd gratis. Voor een avondlevering betaal je EUR 1,25 extra. Wil je ruilen? Dan betaal je over de nieuwe zending geen extra verzendkosten.

Betaalmogelijkheden

Via Paypal, Pin of Kredietkaart kan je betalen op de Omoda website. Natuurlijk kan je ook gebruik maken van de Omoda Cadeaubonnen die voor vrienden en familie gekocht kunnen worden.

Ook achteraf betalen is mogelijk met IDeal en Klarna (met 1,95 euro transactiekosten).

Retourneren & ruilen

A. Breng je pakket naar één van onze 18 Omoda-winkels

B. Breng je pakket naar een PostNL punt

  1. Plak de retoursticker (PostNL, zie achterzijde retourticket) op de verzenddoos over je adres. Of plak het antwoordnummer (zie hieronder) op de doos en geef het af bij een PostNL punt. Retourneren op deze manier is gratis.
  2. Het retourformulier en afleverbewijs mag je houden. We herkennen jouw retourzending aan de unieke barcode op de originele schoenendoos. Maak je dus vooral geen zorgen als je verder niets bij het pakket hebt gedaan.
  3. Bewaar het retourbewijs goed dat je ontvangt bij het PostNL punt.
  4. De retourzending wordt uiterlijk na 5 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging.

Bij een eventuele schade aan de retourzending of een ongefrankeerde zending heeft Omoda de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan dan heeft Omoda de mogelijkheid om dit in waardevermindering te brengen.

Bekendste concurrenten

sooco-online-schoenen-kopen

Voor 20u = Morgen in huis
Gratis levering 
(van €50)

Nu Bezoeken

jd-sneakers-kopen

Gratis Ruilen & retourner
1-2 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

spartoo

Gratis Ruilen & retourner
1-5 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

2-5 leverdagen
Gratis levering*

Nu Bezoeken