Decathlon Online Shoppen – Online bestellen

Online aankopen via Decathlon Nederland

Bestel online bij Decathlon

De winkels van Decathlon zijn in nu ook in Nederland steeds meer aanwezig. Deze populaire sportwinkel is flink aan het groeien en dan kan een webshop natuurlijk niet uitblijven. Hoewel momenteel er al op 11 plekken in Nederland al een fysieke winkel te vinden is, kan door gebruik te maken van de webshop heel Nederland artikelen bij Decathlon kopen.

Wat heeft Decathlon in het assortiment

Het aanbod van Decathlon is erg divers. Ze bieden voornamelijk sportartikelen aan, maar dan ook daadwerkelijk voor iedere sport die maar gespeeld kan worden. Daarnaast Hebben ze ook veel artikelen welke voor recreatieve doeleinden gebruikt kunnen worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan kampeerspullen. Niet alleen tenten, maar ook rugzakken, slaapzakken, luchtbedden, campingstoelen, kampeerverlichting thermosflessen en koelboxen. Al deze artikelen vallen op de website onder het kopje kamperen en outdoor, maar het grootste gedeelte van het assortiment is onderverdeeld in specifieke sporten. Er worden maar liefst zestig sporten benoemd waaronder alle artikelen vallen die bij de desbetreffende sport behoren. Verder is het ook mogelijk om zonder een sport te selecteren een item te zoeken. Bovenin het scherm zit een zoekbalk, vul hier het artikel in wat je zoekt en er wordt direct weergegeven waarnaar je zocht.

Decathlon NL Online shop – Voorwaarden en leverings informatie

Hoe krijg je het product bij je thuis?

Wanneer je een product of meerdere producten gevonden hebt welke je graag wil kopen, dan kan je deze selecteren en terugvinden in je winkelwagen. Hier kan je nog producten uithalen of aantallen wijzigen. Bij de volgende stap kies je de bezorgwijze. Je kan ervoor kiezen om het pakket te laten thuisbezorgen, dit gebeurd door PostNL en de kosten zijn €3,95. Heb je een bestelling boven e €70,- dan betaal je geen verzendkosten. Ook is het mogelijk om het pakket af te halen in een Decathlon winkel, hier zijn geen kosten aan verbonden. De laatste optie is om het pakket af te halen bij een afleverpunt van PostNL, de kosten hiervoor bedragen €2,95.

  • Thuisbezorgen – € 3,99 – vanaf € 70 is dit gratis
  • Afhalen bij PostNL – € 2,95 verzendkosten
  • Afhalen in de Decathlon winkel is gratis

Kies je betaalwijze

Heb je een geschikte bezorgwijze geselecteerd dan ga je door naar de betaling. Bij deze stap kan je aangeven of je gebruik wilt maken van een korting bon van Decathlon. Andere betaalmogelijkheden zijn betaling via iDeal, betalen met je creditcard of betalen via AfterPay. Door gebruik te maken van deze betaalwijze kan je achteraf betalen. Er wordt dan een e-mail naar je verzonden met een digitale acceptgiro en je krijgt dan 14 dagen de tijd om de betaling te voldoen.

Retourvoorwaarden

Toch niet helemaal tevreden met je bestelling? Dan kan je dit bij Decathlon op de volgende manieren retourneren. De eerste mogelijkheid is om het artikel terug te brengen naar de winkel. Dit kan tot 90 dagen nadien, maar beschik je over een klantenpas dan heb je maar liefst 365 dagen de tijd. Je ontvangt direct je geld terug. Ook kan je het als pakket terugsturen, daarvoor dient het pakket wel eerst aangemeld te worden via de website. De laatste mogelijkheid is alleen mogelijk wanneer het gaat om een groot artikel welke niet via reguliere pakketpost verstuurd kan worden. Daarvoor kan een afspraak gemaakt worden via de klantenservice, dan wordt het pakket bij je thuis opgehaald.

Vandaag bestellen is morgen in huis

100%

Gratis levering in winkel

100%

Veilig betalen

100%

Gratis retour

100%

Bekendste concurrenten

AvantisportKC

Morgen al geleverd!
Gratis verzend & retour

Nu Bezoeken

Knal deals korting coupons

Morgen in huis

Nu Bezoeken

bollogo-web_rgb_600x181

Vandaag = morgen in huis

Nu Bezoeken

Media markt online shoppen

Bestellen = morgen in huis!

Nu Bezoeken