De Bijenkorf Online Shoppen – Online bestellen

De Bijenkorf is een bekende online webwinkel of webshop in België en Nederland. debijenkorf online shoppen

De Bijenkorf is een Nederlandse ‘High-end’ kledingwinkel opgericht door Simon Goudsmit in 1870. Het duurde tot 1930 alvorens de Bijenkorf 3 winkels telde. In 2010 vierde ze hun 140 jarig bestaan.

In 2013 maakt De Bijenkorf  bekend haar zogenoemde ‘premium experience’ strategie versneld in te voeren in enkele bekende filialen. Het warenhuis investeert hierin in vijf jaar een bedrag van ruim 200 miljoen euro. De Bijenkorf wil hiermee een internationaal topniveau bereiken in merken, service en winkelbeleving.

Ook online staat De Bijenkorf steeds sterker. Met de komst van de nieuwe strategie werd er ook zeer sterk ingezet op De Bijenkorf online. De online ervaring voor klanten die de webshop bezoeken moet voldoen aan dezelfde guidelines als de filialen.

deBijenkorf Online shop – Voorwaarden en levering informatie

deBijenkorf online is de webshop van het bekende Nederlandse retail merk. Tegenwoordig zijn veel shoppers op zoek naar de ‘Vandaag bestellen morgen in huis’-regel. Men spreekt over webshops die binnen de 24 uur leveren. Vaak hangt hier dan de voorwaarde aan vast van voor een bepaald uur te bestellen. De Bijenkorf maakt van deze leveringsvoorwaarden gebruik en laat je tot 23 uur bestellen. Doe je dit tijdig, dan kan je de volgende werkdag je pakje verwachten.

deBijenkorf online heeft enkele speciale voordelen.
De sterkte van de online levertermijn / levervoorwaarden is het gebruik van de bestaande winkels. Hoewel De Bijenkorf niet zoveel fysieke winkels heeft kan je je bestelling daar laten leveren. Dit telt dan als een gratis levering. U ontvangt dan een email die je laat weten wanneer de bestelling is toegekomen. Bestel je voor 22 uur, dan is het de volgende dag in de winkel.

 • Gratis levering en retour
  De Bijenkorf online levert gratis naar een Bijenkorf winkel naar keuze. Je kan je online bestelling daar de volgende dag al ophalen. Pakjes worden 14 dagen bewaard.
 • Levertermijn
  De Bijenkorf online shop werkt volgens het ‘vandaag bestellen – morgen in huis’ principe. Hun algemene regel voor thuisbezorging is bestellen voor 23 uur. Doe je dit dan kan je je online bestelling de volgende dag verwachten.
 • Verzendkosten
  De Bijenkorf online heeft gratis levering naar hun winkels. Verder kan je ook deelemen aan ‘Shippingplus‘. Hier betaal je eenmalig € 9,95 waardoor je een jaar lang gratis verzending krijg op al je bestellingen.
 • Levermogelijkheden
  • PostNL punt:  Je pakket ophalen aan een POSTNL punt na 24 uur.
  • Shippingplus: Betaal 9,95 per jaar voor gratis verzendingen
  • Thuisleveren: Je bestelling wordt thuis geleverd binnen de 24 uur – als je voldoet aan de voorwaarden
  • Winkellevering: je pakket wordt gratis geleverd in een Bijenkorf filiaal naar keuze
 • Externe Leverancier
  De Bijenkorf online werkt ook met extrne leveranciers. Als jouw artikel van een externe leverancier komt gelden er andere regels. Deze staan steeds vermeld naast het artikel in kwestie.

Vandaag bestellen is morgen in huis (voor 22u)

100%

Gratis levering aan de winkel

100%

Gratis levering het hele jaar met ShippingPlus

100%

Gratis retourneren vanaf de winkel

100%

Bekendste concurrenten

wehkamp-online-kopen

Voor 23u = Morgen in huis

Shop nu!

bollogo-web_rgb_600x181

Vandaag = morgen in huis*

Shop nu!

debijenkorf online shoppen

Voor 23u = Morgen thuis

Shop nu!

wefashion online shoppen

Bestellen = Morgen in huis!

Nu Bezoeken