HEMA Online Shoppen – Online bestellen

Hema is een bekende online webwinkel of webshop in België en Nederland. Hema online shoppen

Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam, beter gekend als HEMA is een Nederlandse ‘Discount retailer’ dat sinds 2007 onder Brits bewind is.

Ondertussen is HEMA uitgegroeid tot een internationaal gekend merk. Met 540 filialen in Nederland is het een van de populairste winkles om goedkope allendaagse spullen te halen. In België telt HEMA een kleine 100 filialen. Naast België is ook Frankrijk een belangrijke markt met 47 winkels, gevolgd door Duitsland (10), Engeland (6) en Spanje en Luxemburg (4).  Sommige HEMA winkels hebben ook een zelfbedieningsrestaurant voor warme maaltijden.

Ook online staat HEMA sterk. Sinds enkele jaren kan men HEMA online bestellen. Door haar unieke merkpositie, verhaal en visie werkt het merk plannen uit om online bestellen dichter bij huis te brengen. De HEMA online shop runt nu op volle toeren met uiteraard enkele interessante promoties. Promoties die niet bestaan in de vaste winkels!

Hema Online Voorwaarden en leverings informatie

Hema online is de webshop van het bekende Nederlandse discount merk. Tegenwoordig zijn veel shoppers op zoek naar de ‘Vandaag bestellen morgen in huis’-regel. HEMA heeft zijn levertermijnen nog niet aangepast en werkt nog niet volgens dit principe. De vuistregel bij online HEMA aankopen is 2 werkdagen levertijd.

HEMA online heeft enkele speciale voordelen.
De sterkte van de online levertermijn / levervoorwaarden van HEMA is het gebruik van de +500 bestaande winkels. Je kan je HEMA producten online bestellen en gratis in de winkel gaan ophalen. Hierdoor kan je bestellen zonder betalen en achteraf betalen bij het ophalen.

 • Gratis levering en retour
  HEMA online levert gratis naar een HEMA winkel naar keuze. Je kan je online bestelling daar ophalen.
 • Levertermijn
  Levertermijn van HEMA online in België en Nederland is 2 werkdagen. Dit wil zeggen dat – afhankelijk van het bestellingsuur – je je product kan verwachten op de 2de dag na de online bestelling. Let op! Zaterdag, zondag en feestdagen worden niet meegerekend.
 • Verzendkosten
  HEMA online heeft gratis levering naar hun winkels. Verder kan je ook gratis leveren thuis als je bestelling boven de 50 EURO is. Zoniet betaal je de 3,95  EURO per verzending.
 • Levermogelijkheden
  2 à 3 werkdagen na het online bestellen.
  • Kiala punt:  Je pakket ophalen aan een Kiala punt tussen 2-4 werkdagen.
  • Gebak & Chocolade: je bestelling ophalen in HEMA, moet minimaal 2 dagen op voorhand aangegeven worden
  • Thuisleveren: Je bestelling wordt thuis geleverd na 2 werkdagen
  • Winkellevering: je pakket wordt gratis geleverd in een HEMA naar keuze
 • Track & Trace
  HEMA online bestellingen worden verstuurd met DHL. Je kan je pakketje volgen met de parcel tracking van DHL  op dhl.parcel.nl

Achteraf betalen!

100%

Binnen 72 uur geleverd

100%

Gratis levering aan de winkel

100%

Gratis levering vanaf 50 Euro

100%

Gratis retourneren vanaf de winkel

100%

Track & Trace

100%

Bekendste concurrenten

wehkamp-online-kopen

Voor 23u = Morgen in huis

Shop nu!

bollogo-web_rgb_600x181

Vandaag = morgen in huis*

Shop nu!

debijenkorf online shoppen

Voor 23u = Morgen thuis

Shop nu!

Thesting

Jurken morgen al in huis!

Shop nu!