ZEB – Mode kleding

Zeb-online-kopenZEB – online kleding

ZEB is in de loop der jaren véél meer geworden dan een jeans store. Ze zijn uitgegroeid tot een multi-brand fashion store met meer dan 70 merken. Met passie voor fashion kiezen we straffe merken, stuks en outfits die het mooiste in je naar boven brengen, die je perfect passen, die je blij maken. Ze maken voor jou – elk seizoen opnieuw – een selectie van topstukken, van ultieme klassiekers tot échte seizoensstukken. Geen selectie uit een paar merken maar uit meer dan 70 merken, straffe merken. Hier kiezen ze voor veel keuze én sterke prijzen. Zo vindt ieder z’n ding bij ZEB.

Bij ZEB kan je, op elk ogenblik, 24u op 24, 7 dagen op 7, een bestelling plaatsen! Je kan hen bereiken via telefoon (ma-zo, 24/7) of stel via hun chat (ma-vr 09-21u, za 13-21u). Ook via social media willen ze je voortdurend op de hoogte houden over de laatste trends, nieuwigheden en outfit combinaties. Volg hun Instagramaccount (@ZebFashion) en laat je inspireren met de leukste fashion tips. Via Facebook houden ze je constant op de hoogte van hun acties en promoties, en kan je hen ook makkelijk en snel contacteren.

Vandaag besteld morgen in huis

100%

geen verzendkosten

100%

Veilig betalen

100%

betalende retour vanuit NL

20%

Veel betaalmogelijkheden

100%
ZEB

ZEB – Levering en betaling voorwaarden

STANDAARD LEVERING

Bestel je vóór 19u op een werkdag, dan wordt je pakje vaak al geleverd de volgende werkdag. De geschatte leverdatum vind je ook altijd tijdens het betalen in je online winkelwagen. Gezien de winkel zich in België bevind is het mogelijkdat hier één extra werkdag bijkomt. Je pakje wordt via GLS parcel naar jouw adres gestuurd. Ook voor bestellingen uit Nederland is er geen extra verzendkost. Elke levering is dus gratis.

Betaalmogelijkheden 

  • VISA
  • Mastercard/American Express
  • Maestro
  • Paypal
  • iDEAL
  • SOFORT

RETOURVOORWAARDEN

Omdat de winkel in België is moet jij zelf instaan voor de verzendingskosten verbonden aan een retour. Natuurlijk kan je de bestelling retourneren in de winkel maar dit kan slechts tot de retourdatum verstreken is. Wettelijk heb je steeds 14 dagen om een product terug te sturen.

Voor retour uit het buitenland: het retouradres is “ZEB.be retour / Korte Mate 9 / BE 9042 DESTELDONK”.

Bekijk wel altijd de retourvoorwaarden en ga niet enkel uit van deze informatie. Als je de voorwaarden respecteert, garanderen ze je een vlotte terugbetaling.

Let op: geen retour mogelijk voor cosmetica (nagellak, parfum, lippenstift, …) en Panini-artikelen.

ZEB