Hunkemöller – Online Lingerie

hunkemoller online kopenHunkemöller – Online Lingerie

1886, een jaar om te onthouden! Folies Bergère brengt voor het eerst variété in Parijs, er wordt gewerkt aan de uitvinding van de grammofoon en een bekende coladrank wordt gelanceerd op de wereldmarkt. Wie had ooit gedacht dat ze 130 jaar later 800 winkels over de hele wereld zouden hebben. Intussen hebben ze ook een fantastische website, een net zo fantastische (en erg nuttige) app en een flinke schare aan trouwe fans.

Lingerie is onze passie; het is waarvoor zij elke ochtend ons bed uitkomen. Hun team van zeer getalenteerde ontwerpers zoekt de wereld af om ervoor te zorgen dat ze je alle must have looks kunnen bieden, op precies het juiste moment. Elke nieuwe stijl is liefdevol gemaakt om perfect te passen en onze beha-experts in de winkels zijn de beste om jou te voorzien van juist die stijl die perfect bij jou past. Zij houden van wat we doen en zijn trots op onze producten én onze mensen. Vanaf 2014 wonnen ze titel Lingerie Retailer van het Jaar in Duitsland, België, Spanje, Frankrijk, Luxemburg en Nederland. Daarbij zijn ze ook Webshop van het Jaar van heel Europa.

Hunkemöller – Levering en betaling voorwaarden

Standaard Thuisbezorging

Prijs: € 3.9
Leveringstermijn: binnen de 3-4 werkdagen.

Bestelling

U kunt uw bestelling thuis of bij een UPS afhaalpunt laten bezorgen. Onze levertijd voor thuisbezorging is binnen 3-4 werkdagen. Een bestelling bij een UPS afhaalpunt kunt u binnen 3-4 werkdagen ophalen. Als je je pakketje wilt volgen, dan kan dit via de website van UPS. Bent u niet thuis op de leverdatum? Dan krijgt u een afhaalbericht van de postbode. Daarin staat waar u uw bestelling binnen 2 weken kunt ophalen. Als u uw pakketje niet ophaalt, gaat het terug naar Hunkemöller.

Betaalmogelijkheden 

Retourneren & ruilen

Online bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst op eigen kosten worden terug gestuurd via je lokale postkantoor. Retourneren via een van de winkels is gratis.