GAASTRA Online Shop

GAASTRA – online Kledingwinkel

Het bedrijf werd in 1897 te Sneek opgericht door Douwe Gaastra onder de naam D. Gaastra Zeilmakerij. Na bijna een eeuw als zeilmakerij ontwikkelde het bedrijf zich in 1996 tot een onderneming die sportieve kleding ontwerpt en distribueert met Gaastra als merknaam. In hetzelfde jaar werd het hoofdkantoor van Sneek verplaatst naar Amstelveen. Gaastra werd vervolgens in het jaar 2000 door de McGregor Fashion Group overgenomen. Twaalf jaar later werd het hoofdkantoor wederom verplaatst, ditmaal naar Amsterdam.
Gaastra is hoofdkledingsponsor van de Sneekweek en daarnaast sinds 2005 sponsor van het zeilevenement Les Voiles de Saint-Tropez.

Lees meer over hun geschiedenis op de heritage pagina

GAASTRA – Levering en betaalmogelijkheden

Vandaag bestellen – morgen in huis

Gaastra-store streeft ernaar om alle bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 geplaatst zijn de volgende dag te bezorgen (m.u.v. bestellingen op zon- en feestdagen).

Bestellingen die op zaterdag zijn geplaatst ontvang je de maandag daarop. Bestellingen die je op zondag vóór 12:00 hebt geplaatst, ontvang je de maandag daarop. Bestellingen die je op zondag na 12:00 hebt geplaatst, ontvang je de dinsdag daarop. PostNL bezorgt ook op zaterdagen.

Nadat je bestelling het magazijn heeft verlaten, ontvang je een verzendbevesting per mail met een Track & Trace-code.

Verzendkosten

Bezorgkosten bedragen EUR 5,-

Afhalen in de winkel

Op de Gaastra webshop kan je ook kiezen voor ‘Afhalen bij een Gaastra store’. Hiermee kan je je bestelling laten bezorgen bij een Gaastra store in Nederland of België. Zodra je bestelling bij de Gaastra store van jouw keuze is aangekomen, ontvang je een mail dat het pakket klaarligt. Je hebt dan veertien dagen de tijd om je pakket op te halen op een moment dat het jou uitkomt. Hiervoor heb je enkel een geldig legitimatiebewijs nodig.

iDeal

Bij iDEAL word je tijdens het betalingsproces omgeleid naar de betaalomgeving van jouw bank. Je hebt de mogelijkheid om per iDEAL te betalen als je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Van Lanschot Bankiers en Triodos Bank. Bij deze betaalwijze wordt de betaling direct van je rekening afgeschreven.

Creditcard

Paypall

Retourneren & Ruilen

Met onze bijgeleverde retoursticker kan je gemakkelijk en snel artikelen terugsturen. Je bent echter niet verplicht deze retoursticker te gebruiken. Het gebruik van deze sticker heeft ook geen invloed op het teruggaverecht en/of herroepingsrecht. Wil je een artikel terugsturen, leg deze dan eenvoudigweg in een karton. Op het retourformulier kan je aangeven waarom je jouw bestelling terugstuurt, dit is niet verplicht.

Bekendste concurrenten

sooco-online-schoenen-kopen

Voor 20u = Morgen in huis
Gratis levering 
(van €50)

Nu Bezoeken

jd-sneakers-kopen

Gratis Ruilen & retourner
1-2 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

spartoo

Gratis Ruilen & retourner
1-5 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

2-5 leverdagen
Gratis levering*

Nu Bezoeken