Spartoo – Online Shoes

Spartoo – online schoenenwinkel

Spartoo is het verhaal van drie vrienden die gepassioneerd zijn door schoenen en internet. Boris, Paul en Jérémie, samen nog geen 75 jaar oud en pas afgestudeerd, dromen ervan hun eigen bedrijf op te starten, een bedrijf dat echt bij hen past. Na zorgvuldig beraad besluiten ze om een schoenenwebshop te openen. In 2006 storten ze zich volledig in het avontuur en richten Spartoo.com op. De naam Spartoo is een verwijzing naar de leren Griekse sandalen en naar de stad Sparta, één van de machtigste steden van de Griekse beschaving. Voor de grap voegen ze twee “O’s” toe aan de naam, die staan voor de grootste successen van het internet: gOOgle, yahOO, kelkOO, wanadOO…

En zo wordt Spartoo op 16 augustus 2006 opgericht. Het enthousiaste trio en het unieke project worden opgemerkt door zowel de super gemotiveerde teams, de investeerders, de merken als de partners, die allemaal willen participeren aan dit geweldige avontuur.

Spartoo – Levering en betaalmogelijkheden

Vandaag bestellen – morgen in huis

 

De optie om morgen al van je nieuwe schoenen te genieten bestaat maar is momenteel niet gratis. Voor een UPS express bestelling betaal je €15. De bestelling komt de volgende dag toe op voorwaarde dat je voor 15u besteld hebt.

Standaard levering

Via PostNL kan je aan huis of op je werk leveren. Deze standaard bestelling kost €5 voor een besteling van minder dan €39,99. €3 voor een bestelling van €39,99 t/m €59,99. Gratis voor een bestelling vanaf €59,99. Je pakje komt binnen de 5 werkdagen bij jou toe.

Laagste prijs garantie

Als na aanschaf van een product op onze site blijkt dat de klant een gelijkwaardig aanbod ziet tegen een lagere prijs, inclusief verzendkosten, op een Nederlandse site met een online betalingssysteem, vergoedt Spartoo twee keer het prijsverschil.

Voor de voorwaarde kan je terecht op deze spartoo pagina

Track & Trace 

Zodra je pakket is aangekomen in het sorteercentrum in Nederland, ontvang je van Spartoo.NL een e-mail met een [LIEN_COMMANDE] waarmee je de bezorging van je pakket kunt volgen. Via deze link kan je de datum en het tijdstip van de bezorging van je pakket zien.

iDEAL
iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

creditcard
Betaal uw aankopen nu per creditcard. Selecteer deze betalingswijze op de betaalpagina en ga dan naar ‘Bevestigen’. Voer het nummer van uw kaart in, de geldigheidsdatum en de CVC-code, die op de achterkant van uw kaart staat.

Klarna-Factuur (3 euro)
Bij deze betaalwijze hoeft u nooit uw kaartgegevens te verstrekken en u betaalt altijd pas na ontvangst van de schoenen thuis. U ontvangt de factuur via de e-mail en u heeft 14 dagen de tijd om de betaling per bankoverschrijving te voldoen. Indien de betaling niet op tijd wordt voldaan, ontvangt u een herinnering met een boeterente.

PayPal
Met PayPal worden uw financiële gegevens nooit doorgegeven aan SPARTOO.NL. Paypal codeert en beschermt het nummer van uw kaart voor eens en voor altijd. Betaal online bij SPARTOO.NL door gewoonweg uw e-mailadres en uw wachtwoord in te voeren.

3 maandelijkse termijnen
een derde van het aankoopbedrag wordt direct afgeschreven, het tweede deel een maand na uw aankoop en de rest van het bedrag wordt 2 maanden na aankoop geïnd. Deze betaalmogelijkheid is beschikbaar op de betaalpagina, door op de knop ‘Andere betalingswijzen’ te klikken. Deze service is mogelijk voor alle bestellingen vanaf 50 euro en voor deze service wordt €5 in rekening gebracht.

SPARTOO.NL cadeaubon

Bekendste concurrenten

sooco-online-schoenen-kopen

Voor 20u = Morgen in huis
Gratis levering 
(van €50)

Nu Bezoeken

jd-sneakers-kopen

Gratis Ruilen & retourner
1-2 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

spartoo

Gratis Ruilen & retourner
1-5 Dagen levertijd*

Nu Bezoeken

2-5 leverdagen
Gratis levering*

Nu Bezoeken