MediaMarkt Nederland - Online shoppen - Info Levering en Bestelling voorwaarden

MediaMarkt Online Shoppen – levering informatie – Online bestellen

By June 17, 2017Uncategorized, Webshops
Mediamarkt online webshop

MediaMarkt Online Shoppen – Online bestellen

Media markt online shoppenOnline aankopen via MediaMarkt.nl

De levervoorwaarden van Media Markt

De Media Markt is een prettige winkel wanneer je op zoek bent naar elektronica in en om het huis. In Nederland zijn er sinds 1999 verspreid over het land verschillende fysieke winkels te vinden. 20 jaar voor de eerste vestiging in Nederland opende begon het bedrijf met een vestiging in Duitsland. Toen nog met een geheel nieuw concept. Alle elektronica voor consumenten op één plek te verkrijgen, daarbij speelde ook de beleving een erg belangrijke rol. De consument kon het product aanraken, proberen en direct mee naar huis nemen.

Alle elektronische producten onder één dak

Hoewel deels van de beleving verloren gaat is de Media Markt sinds 2011 ook online te vinden met een webshop. Het voordeel van gebruik maken van de webshop door de consument is dat vrij veel producten direct op voorraad zijn. Vandaag de dag biedt Media Markt nog steeds elektronische apparatuur voor in en om het huis. Het assortiment is erg groot en er is veel keuze voor iedere smaak en ieder budget. Op de website is een menu te vinden waaronder het gehele assortiment terug te vinden is. Onder beeld en geluid vallen onder andere de televisies en beamers. Dan is er ook nog de keuze uit computers, foto en video, telecom en navigatie, huishouden, keuken, sport en verzorging en gaming, film en muziek.

Media Markt Online shop – Voorwaarden en leverings informatie

Kopen via de webshop

Het prettige aan shoppen via de website van Media Markt is dat er na het doorlopen van het menu ook nog andere filter mogelijkheden zijn. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe televisie dan zullen er veel opties getoond worden, maar door verder te filteren op bijvoorbeeld kleur of maat dan kan je al een betere vergelijking maken met de overig getoonde televisies. Heb je dan een product gevonden welke je graag wil hebben? Dan kan je doorgaan met bestellen. Standaard betaal je 1,99 euro per bezorging, maar boven de €20,- neemt de Media Markt de verzendkosten voor hun rekening.

Vandaag besteld is morgen in huis

Goederen die in voorraad zijn bij Media Markt worden geleverd volgens het principe ‘Vandaag besteld, morgen in huis’. De enige bijkomende voorwaarde is dat de bestelling voor 22:30 afgerond moet zijn. Is dit zo, dan komt deze de eerstvolgende werkdag aan.

  • Thuislevering
  • Levering op afstand
  • Levering aan de winkel

Je aankoop afronden

Wil je de bestelling afronden, dan zal je eerst moeten aangeven hoe je het bezorgd wilt hebben. Hierin is veel mogelijk en zal ook afhankelijk zijn van het product. Een televisie wil je misschien onder andere voorwaarden verpakt zien. Media Markt geeft na verzenden direct een traceernummer waarmee je je pakket kan volgen. De betaling kan vervolgens gedaan worden door middel van iDeal, Paypal, maar ook met een cadeaukaart of credit card. Media Markt biedt ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen, dit kan echter wel pas vanaf een totaalbedrag boven de €250,-. Bij achteraf betalen, wat ook een optie is, geldt juist weer een maximaal totaalbedrag van €1500,-.

Retourvoorwaarden

Na het ontvangen van je aankoop heb je 14 dagen bedenktijd. In deze periode kan je je pakket telefonisch of schriftelijk aanmelden als retour. Hierna kan het pakket terugsturen en ontvang je het aankoop bedrag terug. In die 14 dagen is het wel van belang om voorzichtig om te gaan met het product en de verpakking. Wanneer je het pakket terug stuur zal je dit in de originele verpakking moeten doen.

Vandaag bestellen is morgen in huis

100%

Gratis levering vanaf €20

100%

Veilig betalen

100%

Gratis retour - 14 dagen

100%

Op termijn betalen mogelijk

100%

Bekendste concurrenten

coolblue online bestellen morgen in huis

Bestellen = morgen in huis

Nu Bezoeken

Knal deals korting coupons

Morgen in huis

Nu Bezoeken

bollogo-web_rgb_600x181

Vandaag = morgen in huis

Nu Bezoeken

Media markt online shoppen

Bestellen = morgen in huis!

Nu Bezoeken

Leave a Reply